Obhájili jsme 3. místo ve II. lize

V sobotu se v Olomouci konalo finálové kolo II. ligy SmBaS, na kterém naše družstvo obhajovalo loňské 3. místo. V prvním zápase jsme se utkali s domácí Olomoucí o postup do semifinále. Výhrou 5:1 jsme si zajistili postup mezi 4 nejlepší týmy a Olomouc jsme poslali do zápasu o 5. místo. Následující utkání proti papírově silnější Kopřivnici jsme rozehráli na tři sety vítězným mixem, ovšem 2. čtyřhra, 1. singl a ženské disciplíny byly v režii soupeře. Vítězstvím v 1. čtyřhře jsme sice snížili náskok Kopřivnice na 4:2, ovšem další zápas jsme již neodehráli, jelikož pro případnou remízu jsme již měli záporné skóre setů. Stejně jako vloni na nás čekalo utkání o 3. místo s Ostravou a stejně jako vloni se Ostravě zranila hráčka, takže jsme do zápasu šli s výhodou vyhraného ženského debla. Proti Ostravě jsme nakonec ztratili pouze první dvouhru a výsledkem 6:1 jsme obhájili 3. místo.

Hrací den jsme poté společně zakončili ve wellness, čímž se omlouváme soupeřům, že na ně nezbylo místo ve vířivce :-) A večer jsme se odměnili flákotou masa v restauraci Drápal.

Vítězem II. ligy se stal Český Těšín, který ve finále porazil Kopřivnici. Držíme Těšínu palce, aby se jim dařilo v následující baráži o I. ligu.

finale1 finale2

Další fotky najdete na naší stránce na Facebooku. Pro prohlížení není potřeba být registrován.