3. kolo 2. ligy SmBaS

V sobotu 21.1. se v Opavě konalo 3. kolo základní části 2. ligy SmBaS. Naše družstvo mělo již z druhého kola zajištěný teoretický postup do finálové části, nicméně stále jsme hráli o případné lepší startovní umístění. Ačkoliv jsme na turnaj neodjížděli v úplně 100% sestavě, tak i naši soupeři bojovali s nemocemi, což nám trochu hrálo do karet.

První zápas proti Orlové jsme prohráli 3:5, ačkoliv šance na remízu zde byla. Druhý zápas jsme hráli proti Ostravě, kde nám čest zachránil akorát Zdeňa Zavadil ve dvouhře a my jsme prohráli 1:7. Třetí zápas proti Klimkovicím jsme nakonec zakončili remízou 4:4, ačkoliv k vítězství nám chyběl pouze 3. set první čtyřhry.

Finálové kolo se hraje 25. února v Olomouci. Ve finálovém pavouku se utkáme opět s Ostravou a podle výsledku poté budeme pokračovat v utkáních o 1. a 3. místo a nebo na nás zbyde zápas „útěchy“ o 5. místo.

Výsledky 3. kola a rozpis finálového pavouka najdete zde. Fotky z turnaje najdete na našem Facebooku, kde se dostanete i bez přihlášení.